Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL îl acuză pe Victor Ponta de tulburări disociative

ponta ganditor

Disputele politice se mută pe teritoriul psihiatriei. Liberalii îl acuză pe premierul Victor Ponta de dedublarea personalităţii. Discuţia în domeniul psihopatologiei vine în contextul în care Ponta atacă la Curtea Constituţională o ordonanţă de urgenţă adoptată recent de Guvern.

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a afirmat azi că multiplicarea exponenţială a personalităţilor premierului Victor Ponta şi tendinţa acestora de a intra în conflict una cu alta devine un factor de confuzie politică.

„Victor Ponta a anunţat ieri că îi solicită Avocatului Poporului să îi atace la CCR propria ordonanţă de urgenţă. In aceeaşi zi, chestionat pe problema pensiilor parlamentarilor, acelaşi Victor Ponta spunea că nu este deputat, ci doar premier. Nu este prima oară când şeful Executivului manifestă o dublare sau triplare de personalitate în conditii de stres sau indecizie, atunci când nu vrea să îşi asume răspunderea pentru acţiunile sale şi nu poate să dea vina pe Parlament, pe PNL sau pe oricine altcineva. Ar fi foarte util, pentru specialisti din diferite domenii, dacă am putea afla care dintre personalităţile lui Victor Ponta vrea să atace propria ordonanţă de urgenţă care stabileşte destinaţia unor bunuri imobile confiscate. Este vorba despre Victor Ponta – premierul României, liderul PSD sau deputatul PSD? Şi, dacă tot a admis ieri ca functia de premier nu ii permite sa exercite si demnitatea de deputat, ar fi decent fata de cetatenii din Targu-Jiu ca prim-ministrul Ponta sa-si admita incapacitatea si sa organizeze alegeri parţiale măcar în colegiul lăsat vacant de deputatul Ponta”, afirmă Raeţchi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.