Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL îl împinge pe Marcel Ciolacu spre 'reforma statului gras'

Radu Pop
Inquam Photos / Octav Ganea
ciolacu, guvern

Decanul Facultății de Administrarea Afacerilor din cadrul ASE, Tănase Stamule (PNL), spune că social-democrații traversează un test în care au ocazia să acționeze „împotriva propriilor rețele de interese” și în beneficiul economiei naționale.

„Este pentru prima dată când PSD se vede nevoit să acționeze împotriva propriilor rețele de interese însă în beneficiul statului român și al sustenabilității economiei noastre naționale. În aceste momente se vede diferența dintre oamenii de stat și politicienii vremelnici care își urmăresc doar propriile interese. Premierul și echipa sa au o misiune istorică, aceea de a reduce masiv numărul de sinecuriști din administrația publică și de a tăia portițele de angajare a piloșilor de partid din organigramele instituțiilor publice din România”, afirmă sâmbătă Stamule.

„Tăierea celor 200000 de posturi vacante, reducerea de la 12% la 8% a pozițiilor de conducere, adică 33% mai puțini și eliminarea voucherelor de vacanță și a tichetelor de masă pentru cei cu salarii mari sunt măsuri absolut necesare pentru subțierea statului gras și pentru a pune presiune pe managerii publici să angajeze doar oameni cu chef real de muncă. Sper ca premierul și echipa sa să meargă până la capăt cu această reformă și să lase fără obiectul muncii rețelele clientelare din politica românească”, completează liberalul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.