Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL încearcă o lovitură: cum s-ar putea trezi liberalii la masă cu oamenii lui Băsescu/ Jocuri grele de culise (Surse)

traian băsescu.

Bombă pe scena politică. Potrivit unor surse politice, PNL negociază pentru formarea unei alianțe cu PMP-ul condus de Cristian Diaconescu, care nu are nici măcar ștampila partidului.

Însă, liderul Eugen Tomac, care a câștigat președinția PMP în urma unui congres și ulterior l-a exclus pe Diaconescu din partid, a promis că va face alianță cu USR și Forța Dreptei.

Astfel, se duc negocieri grele, pentru că liberalii se luptă să demonstreze că reprezintă o mare putere politică și strâng în jur toate formațiunile de dreapta. Cu ALDE au reușit și acum încearcă să atragă și ceilalți jucători politici.

PMP-ul, un partid mic, însă este dorit de toate formațiunile mari de dreapta. Și USR îi vrea alături pentru a crea un pol politic și pentru a arăta că ei reprezintă adevărata Dreaptă.

Reamintim că Diaconescu a fost exclus din partid, în martie 2022, el conducând PMP până în 19 februarie, când a fost înlăturat în urma unui congres. Din această cauză scandalul în interiorul partidului a continuat, Diaconescu refuzând să accepte faptul că nu mai este liderul formațiunii politice, dar deținând ștampila PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.