Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL începe marea epurare sub deviza 'ciocul mic că noi suntem la putere': PSD-iștii angajați pe pile să plece onorabil

facebook.com
afara out sut

Preşedintele PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă, acuză că în unele instituţii de stat se fac angajări pe "pile" chiar după trecerea moţiunii împotriva Guvernului, el cerând public ca "domnii care conduc instituţii deconcentrate" să plece "onorabil".

Citește și: SONDAJ CURS - Klaus Iohannis defilează, Dăncilă se menține. Dan Barna gâfâie după ancheta Rise Project

"Le spun unor domni care conduc instituţii deconcentrate şi care nu trebuiau să fie în poziţiile respective că onorabil ar fi să plece (...) Este bine să plece de bună-voie pentru că noi ştim ce au făcut pe funcţiile respective şi să nu plece în altă direcţie...", a declarat Falcă, într-o conferinţă de presă susţinută vineri, informează Agerpres

Fostul primar al Aradului, preşedinte al organizaţiei judeţene PNL, a nominalizat însă doar un director, pe cel de la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA), Viorel Agud, pe care îl acuză că a făcut angajări pe "pile" din PSD. 

"Îl rog pe domnul Agud să nu mai angajeze pesedişti în acest moment. Atât! Să înţeleagă că nu i-am pronunţat numele, dar trece imediat pe lista oamenilor care trebuie să plece în momentul în care concursurile pe care le face, le face pentru a mai băga câteva pile de la PSD în structura Direcţiei Sanitare Veterinare", a spus Falcă. 

Contactat de AGERPRES, şeful DSVSA Arad a declarat că în ultimul an au fost angajaţi în instituţie doar trei oameni, toţi prin concurs. 

"Nu am făcut angajări decât prin concurs, iar comisiile sunt independente, nu fac parte din nicio comisie de concurs", a spus Agud, care nu a dorit să facă alte comentarii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.