Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL începe luni măsurătoarea potențialilor candidați PNL la Capitală! Cine NU este inclus în sondaje

ludovic orban

PNL va lansa luni un sondaj de opinie pentru testarea a patru potenţiali candidaţi liberali la Primăria Capitalei, a anunţat, duminică, la Hotnews, preşedintele partidului, premierul Ludovic Orban.

"Săptămâna care începe, luni, (...) va intra în teren un sondaj de opinie prin care vom testa potenţialii candidaţi ai partidului, patru la număr. (...) Avem patru candidaţi pe care-i măsurăm, dar, evident, măsurăm şi alţi potenţiali candidaţi", a declarat Orban.

Întrebat dacă şi el este măsurat în acest sondaj, premierul a răspuns: "Nu, nu, sunt măsurat numai ca grad de satisfacţie faţă de exercitarea funcţiei de premier, (...) nu sunt măsurat ca şi candidat la Primăria Capitalei".

Citește și: Alocațiile NU vor fi majorate, iar pensiile sunt în zona INCERTITUDINII! Orban: 'Nu e 100% că pensiile vor crește cu 40%'

"Misiunea mea este să câştig alegerile locale şi parlamentare şi să asigur o bună guvernare, iar partidul m-a desemnat, nu pot să mă joc cu oamenii şi cu partidul meu, partidul m-a desemnat prin hotărârea Consiliului Naţional, care este forul cel mai important dintre congrese, m-a desemnat candidat la funcţia de prim-ministru. Nu pot să mă joc, sunt desemnat candidat la funcţia de prim-ministru şi după aia mă sucesc şi mă duc să candidez la Primărie", a explicat Orban.

Potrivit acestuia, în cazul în care vor exista doi potenţiali candidaţi cu scoruri apropiate se va apela şi la alte criterii în vederea desemnării.

"Dacă cineva iese în evidenţă şi în mod clar se dovedeşte că are cei mai buni parametri, acela va fi candidatul de primar", a completat Ludovic Orban.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.