Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL insistă ca premierul Ponta să îşi dea demisia

demisie

Liberalii spun despre premierul  Victor  Ponta că este bolnav politic încă din momentul în care au apărut în presă informațiile despre plagierea lucrării sale de doctorat. În opinia deputatului PNL Radu Zlati,  prin amânarea reluării funcției de președinte al Partidului Social Democrat,  Ponta îsi recunoaste, în sfârsit, boala.

"Boala sa  nu îl afectează doar pe conducătorul PSD, dar afectează și partidul pe care îl conduce. Mergând pe firul logicii domnului Ponta, măsura de a rămâne departe de conducerea PSD, în continuare este una incompletă. Dacă rămânerea domnului Ponta la conducerea PSD afecta partidul, atunci trebuie să presupunem cu deplină întemeiere că rămânerea aceleiași persoane cu probleme nerezolvate în relațiile cu Justiția, afectează cu atât mai mult imaginea guvernului și, prin reverberație, imaginea României" susţine Ylati, într+un comunicat de presă.

Totodată, acesta a precizat că dacă Ponta prețuiește România măcar în aceeași măsură cât prețuiește partidul al cărui șef speră să fie în continuare cel puțin la nivel informal, atunci ar trebui să se auto-suspende și din funcția de prim-ministru sau, mai bine, să își ofere demisia.

"O cramponare a domniei sale de portofoliul pe care, după dispariția USL, îl ocupă în mod legal, dar nelegitim, nu este decât o pierdere pentru statul român și o prelungită agonie pentru acela care a fost omul politic Victor Ponta", a arătat acesta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.