Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL l-a găsit pe urmaşul lui Iohannis

razvan popa sibiu

Liderii i-au găsit urmaşul lui Iohannis la primăria municipiului Sibiu. Contrar informaţiilor potrivit cărora PNL urma să susţină candidatul Formului Democrat al Germanilor, actualul primar interimar Astrid Fodor, liberalii şi-au desemnat propriul candidat, în persoana unui tânăr de nici 35 de ani: Răzvan Pop.

"Este un tânăr care nu a împlinit încă 35 de ani, este un tânăr care iubește Sibiul, este membru al PNL de aproape 20 de ani, este persoana care cred că poate aduce cel mai bun rezultat pentru PNL. Este vorba de domnul Răzvan Pop", a anunțat copreședintele PNL Sibiu, Mircea Cazan, joi seara, potrivit turnulsfatului.ro.

"Decizia a fost luată în unanimitate, astăzi, în Biroul politic municipal", a precizat Raluca Turcan, copreședinte al aceleiași organizații, în cadrul unei conferințe de presă. "Transmitem un nou mesaj de seriozitate. PNL «mută» profesionist la Sibiu. Este o decizie corectă, sănătoasă", a completat ea.

Consilier local pentru o perioadă de două luni în legislatura trecută, Răzvan Pop este director al Direcției județene pentru culte, cultură și patrimoniu cultural național. "A fost o decizie pe care am luat-o foarte în serios și nu am luat-o în pripă, am gândit mult timp și în cele din urmă am acceptat, pentru că Sibiul nu se refuză. Mă știți cu toții și cunoașteți dragostea mea pentru Sibiu și că pentru mine acest oraș înseamnă mai mult decât orice pe lumea aceasta. Nu o să vedeți la mine o campanie rea, dură, violentă. Pe cei care mă atacă nu o să-i atac, pe cei care mă lovesc nu o să-i lovesc, pe mine mă interesează să vin cu proiecte, să vin cu principii și să priceapă sibianul că eu sunt reprezentantul unei noi generații de administratori locali", a afirmat Răzvan Pop, potrivit sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.