Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, mesaj de condoleanţe pentru militarii ucişi în accidentul din Argeş

pnl.ro
pnl sigla

Deputatul PNL Mugur Cozmanciuc a transmis un mesaj emoţionant familiilor celor trei militari decedaţi în accidentul de seara trecută.

 

"Cu profundă tristețe în suflet transmit condoleanțe familiilor celor trei militari, plutonierul-major Mihai Ionuț Toma, caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană și caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader , vânători de munte, care și-au pierdut azi noapte viața într-un accident de circulație din județul Argeș. Îmi exprim întreaga compasiune pentru pierderea vieții celor trei și pentru rănirea altor nouă.

Ca membru al Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, reafirm cu tărie că militarii noștri merită tot respectul și cinstea pentru ceea ce fac pentru țara noastră. Armata a fost, este și va fi o instituție fundamentală a statului român. Toți cei care fac parte din această instituție merită prețuirea noastră.

Cinste și pomenire veșnică celor trei militari:

• Plutonierul-major Mihai Ionuț Toma avea 38 de ani și era necăsătorit. Era veteran al teatrelor de operații, cu două misiuni executate în Afganistan, fiind angajat al MApN din anul 2002.

• Caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader era în vârstă de 32 de ani, era căsătorit și avea un copil. Executase o misiune în teatrul de operații din Afganistan, fiind angajat al MApN din anul 2008.

• Caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană, avea 40 de ani, era angajat al MApN din anul 2002. Era căsătorit și avea un copil.", se arată în comunicatul de presă trimis de deputatul PNL Mugur Cozmanciuc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.