Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL nu dă semne că ar vrea să-şi treacă guvernul prin parlament. ALDE anunţă că nu au existat discuţii pentru Guvernul Cîţu

cotidianul.ro
alde tariceanu

ALDE precizează, luni seara, că nu a fost contactat încă de premierul desemnat în vederea unor discuţii privind programul de guvernare pe care îl propune şi formarea unei majorităţi pentru învestirea Cabinetului său de miniştri.

"Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor - ALDE precizează că, până la această oră, premierul desemnat Florin Vasile Cîţu nu a contactat conducerea partidului în vederea unor discuţii privind programul de guvernare pe care îl propune şi formarea unei majorităţi pentru învestirea Cabinetului său de miniştri. Mesajele transmise, prin intermediari fără rol politic oficial în acest dialog, nu pot fi considerate ca exprimând o intenţie serioasă privind discuţii pentru obţinerea susţinerii Guvernului Florin Cîţu", se arată într-un comunicat al ALDE.

Conducerea ALDE, conform sursei citate, îşi exprimă "disponibilitatea de a-l primi pe premierul desemnat Florin Cîţu pentru a-şi prezenta echipa guvernamentală şi programul de guvernare propus".

"ALDE doreşte să afle care sunt intenţiile premierului desemnat Florin Cîţu în privinţa politicii referitoare la pensii şi salarii, dar şi care sunt priorităţile guvernamentale privind infrastructura şi investiţiile", precizează comunicatul citat.

Liberalii au început luni negocierile cu partidele politice parlamentare în vederea constituirii unei majorităţi pentru susţinerea Cabinetului Cîţu.

Vinerea trecută, premierul desemnat, Florin Cîţu, a depus, la Parlament, lista Cabinetului şi programul de guvernare. Singura modificare în componenţa Guvernului Câţu este propunerea lui Lucian Heiuş la Ministerul Finanţelor.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.