Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL o aseamănă pe Carmen Dan cu Bashar al-Assad

Carmen Dan

PNL o desființează pe Carmen Dan în chestiunea anchetării protestatarilor: “E consiliată probabil de un adept al strategiilor lui Bashar al-Assad”

Ministrul de Interne, Carmen Dan, spune că ar putea fi sesizat Parchetul în cazul protestatarilor anti-PSD, pentru că "este evident pentru toată lumea că au depăşit planul contravenţional şi au trecut în cel penal". În replică, vicepreședintele Comisiei de Apărare, deputatul PNL Ovidiu Raețchi, a spus că probabil ministrul Dan este consiliată de un adept al strategiilor lui Bashar al-Assad:

“Am văzut faptul că ministrul Carmen Dan amenință voalat, din nou, ca și înaintea zilei de 10 august, cu măsuri represive împotriva celor care au curajul să se pronunțe public împotriva PSD. Nu e foarte limpede cine o consiliază pe doamna Carmen Dan să transmită astfel de mesaje - aparent un adept al strategiilor lui Bashar al-Assad - dar faptul că se folosește de forțele de ordine publică pentru a-și dovedi loialitatea față de partid e sinistru. Doamna Dan, să nu uităm, e cea care urla la una dintre schimbările de premieri PSD de către PSD că e "o lovitură de stat", ceea ce niciun ministru de Interne responsabil nu ar face doar pentru a-și servi liderul politic. Eu sunt convins că lucrătorii de bună credință din Ministerul de Interne - jandarmii și polițiștii de pe stradă - vor refuza să accepte ordine ilegale vizând reprimarea unor manifestații, interzicerea unor drepturi sau acte de poliție politică. Lecția de la 10 august, unde mușamalizarea aflării adevărului nu mai poate dura mult, a fost suficientă în acest sens”, a afirmat Ovidiu Raețchi pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.