Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL:Ponta este cel care fuge de o dezbatere cu Iohannis

dezbatere

ACL aşteaptă ca staff-ul de campanie al lui Victor Ponta să vină şi să accepte discuţiile în vederea stabilirii unor dezbateri cu Klaus Iohannis  spune  europarlamentarul PNL, Renate Weber. Ea crede că de fapt candidatul PSD la Preşedinţie "fuge de astfel de dezbateri".

”Indiferent cine ar fi candidaţii la cea mai înaltă funcţie în statul român nu-şi pot permite să fugă de o dezbatere. Sigur, una, două, trei, pe diferite teme, să vedem cum reacţionează, cum interacţionează între ei. Mi s-ar părea absolut necesar", a declarat, la RFI, Renate Weber.
Ea spune că "la ACL efectiv se aşteaptă ca staff-ul de campanie al domnului Ponta să vină şi să accepte discuţiile în vederea stabilirii unor dezbateri, pentru că eu din ce am văzut în prima apariţie televizată după turul întâi a domnului Ponta a fost anunţul participării domniei sale singur, deci în dezbateri cu el însuşi, ca să zic aşa, în nişte emisiuni televizate. Nici o clipă dumnealui nu a vorbit de o discuţie, de o dezbatere cu contracandidatul. Dar ACL-ul şi domnul Iohannis evident îl aşteaptă pe domnul Ponta la o astfel de dezbatere sau la mai multe".
Renate Weber crede că Victor Ponta este cel care fuge de o dezbatere cu Klaus Iohannis: "Probabil că este o dorinţă de a fugi de astfel de dezbateri. Dacă mă întrebaţi pe mine, eu o să vă spun că domnul Ponta nu se simte foarte confortabil cu ideea unor astfel de dezbateri, pentru că mă tem că în astfel de dezbateri s-ar vedea tocmai diferenţele majore dintre cei doi candidaţi şi la astfel de dezbateri, cu tot respectul pentru alegătorii în general ai PSD şi ai domnului Ponta, la astfel de dezbateri se uită cu precădere alegători, cei care l-ar dori pe domnul Iohannis, ştim bine, că e vorba de oameni care au un anume nivel de educaţie, un anume fel de a se raporta la politică. Eu cred sincer că domnul Ponta este cel care fuge de astfel de dezbateri".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.