Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL profită de situația din PSD pentru a încălca Regulamentul Camerei Deputaților. Funcția de Președinte al Camerei Deputaților revine PSD

facebook.com
Beatrice Tudor Betty

Deputatul PSD de București Beatrice Tudor a declarat, în contextul demersurilor anunțate de către PNL, că Opoziția parlamentară greșește atunci când folosește starea de tensiune din PSD pentru a valida încălcarea Regulamentului Camerei Deputaților în ceea ce privește schimbarea președintelui acestui for.

“Am luat act de demersurile anunțate de către PNL în Parlament în ceea ce privește intenția de a schimba președintele Camerei Deputaților. Este un gest iresponsabil, care demonstrează lipsa de interes a Opoziției pentru soluții constructive. Opoziția, în frunte cu PNL, caută să genereze haos instituțional, încercând să profite de o stare de tensiune din PSD în scopuri politicianiste, pentru acumularea de putere. PNL nu face altceva decât să pescuiască în ape tulburi, ceea ce spune totul și despre intențiile PNL și despre modul în care înțelege să facă politică. Demersul lor încalcă în mod clar Regulamentul Camerei Deputaților, care are prevederi clare și explicite pentru condițiile de numire și revocare a Președintelui acestui for. În ceea ce privește așa zisa susținere din partea unor parlamentari PSD a demersului PNL, cred că este o provocare agresivă și violentă, care va rămâne fără răspuns. Funcția de Președinte al Camerei Deputaților revine PSD, iar în această privință partidul este unit și coerent ”, a declarat Beatrice Tudor.

Deputatul PSD a mai arătat că, în timp ce PNL caută să pescuiască în ape tulburi, USR continuă demersurile sale de a vicia dezbaterea parlamentară.

“În tot acest timp în care PNL caută să obțină putere pentru sine prin încălcarea Regulamentului și a legii, USR continuă demersurile sale de decredibilizare și sabotare a dezbaterilor parlamentare prin circul politic pe care-l pune în scenă de fiecare dată când are ocazia. Aceste două partide profită de un moment mai delicat în funcționarea politică a PSD pentru a demonstra disprețul lor real față de lege și Regulament”, a mai afirmat deputatul PSD de București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.