Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL promite F-35 de Ziua Aviației: 'Trebuie să rămână o prioritate'

youtube
F-35 Lightning II

Vicepreședintele Comisiei de Apărare Ovidiu Raețchi susține că cel mai bun mod de a onora Ziua Aviației Române, sărbătorită azi, este aceea de a asigura piloților noștri cele mai sigure și mai performante aparate de zbor și anunță că programul privind dotarea Armatei cu avioane F-35 va fi o prioritate pentru PNL:

“Cel mai bun mod de a onora Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene este preocuparea de a asigura piloților noștri cele mai sigure și mai performante aparate de zbor - pe masura expertizei lor excepționale. Faptul că România a reușit - chiar dacă neașteptat de anevoios - să facă trecerea către avioanele F-16, dezvoltându-și în acest timp și infrastructura asociată acestei schimbări de paradigmă, reprezintă un prim pas important. Oportunitatea de a ne orienta, pe termen mediu și lung, către F-35, după ce livrările către Turcia au fost blocate, trebuie tratată, de asemenea, cu toată seriozitatea. România este acceptată ca partener în această direcție - semnal strategic extrem de important față de țara noastră, dar și dovadă de prețuire a valorii aviatorilor noștri. Programele privind dotarea Armatei Române cu F-16 și, în perspectivă, F-35, trebuie să rămână o prioritate stabilă, indiferent de guvernare. În aceste condiții, performanțele piloților români în următorul deceniu, fiind susținute în sfârșit și de o tehnologie de cel mai înalt nivel, i-ar menține în rândul celor mai buni și talentați - acolo unde le este locul”, a scris vicepreședintele Comisiei de Apărare Ovidiu Raețchi pe contul său de Facebook.

Citește și: Transfer cu scandal pentru Ianis Hagi: 'Regele' spune că belgienii de la Genk trebuie să plătească despăgubiri .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.