Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, reacție la acuzațiile Olguței Vasilescu: Inventează o conspirație împotriva PSD

pn psd pnl

Liderul PNL Cristian Bușoi a reacționat, miercuri, pe pagina de socializare, după ce primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, a dezvăluit o discuţie din campania electorală cu vicepreşedintele liberal, Cristian Buşoi, care i-ar fi spus că nicio propunere de premier venită din partea social democraţilor nu va fi acceptată de către preşedinte.

Liderul PNL neagă că ar fi avut un dialog cu primarul Craiovei în timpul campaniei „altul decât în timpul unei dezbateri la Antena 3” și spune că „Liviu Dragnea și apropiații săi inventează o conspirație împotriva PSD”.

Ludovic Orban, IRONIE MAXIMĂ după ce Shhaideh a fost respinsă: Dragnea mai are fini

„Disperați că se văd nevoiți să renunțe la o propunere nepotrivită, Liviu Dragnea și apropiații săi inventează o conspirație împotriva PSD. Primul pas l-a făcut Călin Popescu Tăriceanu, prin așa-zisele dezvăluiri de la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis. Apoi, doamna Vasilescu inventează o conversație pe care ar fi avut-o cu mine, despre desemnarea premierului. Nu am purtat niciun dialog cu doamna Vasilescu în timpul campaniei, altul decât în timpul unei dezbateri la Antena 3, în fața a sute de mii de telespectatori și în pauză, în prezența tuturor celor din platou. Am spus public ceea ce domnul președinte Iohannis anunțase deja: că nu va numi o persoană cu condamnări penale, căreia oricum legea îi interzicea să fie membru al Guvernului. Orice altă afirmație despre spusele mele este o minciună și o dezinformare cu bună știință din partea PSD. Social democrații pozează acum în victimă politică. Nu are nimeni nimic cu ideea ca PSD să guverneze, dacă respecta legea. Atât și nimic mai mult.”, scrie Cristian Bușoi, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.