Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL reacționează după aflarea întrebărilor de la referendum: 'Sunt realiste și oneste'

PNL siglă

PNL a reacționat după ce purtătorul de cuvânt de la Palatul Cotroceni a anunțat care sunt întrebările de la referendum. Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, le consideră  realiste, oneste și preocupă oamenii de cel puțin doi ani.

Citeste si: Reacția PSD, după ce s-au anunțat întrebările la referendum: Iohannis face BĂȘCĂLIE de români! Ne-am lămurit!

„Întrebările sunt formulate astfel încât să nu se formeze ideea că președintele a convocat referendumul în speranța de a manipula oamenii. Întrebările pot avea o finalitate exactă. În Parlament asistăm la o amnistie mascată. Practic vor fi amnistiați toți marii infractori. Dacă românii spun „da” si Curtea Constituțională analizează lucid acest referendum poate avea o finalitate foarte clară. Întrebările sunt realiste și oneste și tin de niște teme care preocupă oamenii de doi ani și jumătate. Au devenit obsesive”, a precizat prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, la postul B1TV.

Conform anunţului făcut de purtătorul de cuvânt al preşedintelui, cele două întrebări pentru referendum sunt: " Sunteţi de acord cu interzicerea amninstiei şi graţierii pentru fapte de corupţie?" şi "Sunteţi de acord cu interzicerea ordonanţelor de urgenţă ale Guvernului în domeniul infracţiunilor de corupţie şi organizării judiciare, corelat cu extinderea dreptului de a ataca OUG direct la Curtea Constituţională?

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.