Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL riscă să piardă din electorat - Avertismentul lansat de Daniel Funeriu înainte de alegeri: 'Să nu ziceți că nu v-am spus'

adevarul.ro
funeriu daniel

Cu câteva zile până la primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale, Daniel Funeriu, fost ministru, lansează un avertisment pentru PNL care tocmai a preluat guvernarea. El susține că există cel puțin 5% din electorat care, la cel mai mic semn că PNL ar avea vreo milă față de vreun funcționar pesedist, va vota USR. De asemenea, Funeriu prevede că USR va ataca pe tema șovăielii PNL-ului.

Dan Barna nu mai are scăpare: Rise Project prezintă lista care îl înfundă pe liderul USR şi apărările acestuia

„PNL, atenție! Există cel puțin 5% din electorat care, la cel mai mic semn că PNL ar avea vreo milă față de vreun funcționar pesedist, va vota USR. De ce? Simplu: pentru că oamenii normali la cap au fost traumatizați de USL. Reproșul (nejustificat) de "băsism" la adresa vechilor pedeliști nu se mai decontează la PNL pentru că Băsescu e în carne și oase în piața politică, deci decontează el însuși. Reproșul de uselism însă se decontează direct la PNL.

Așadar: dacă până la turul 1 se va observa cea mai mică șovăială în depesedizare sau promovare a liderilor PNL implicați în uselism, Barna va crește ca Făt-Frumos (mă rog, ca Făt-Frumușel, dragul de el). Iar odată începută impresia de uselism, în cele două săptămâni până la turul doi se poate întâmpla orice.
Prevăd că USR va ataca pe tema șovăielii.
Să nu ziceți că nu v-am spus!”, scrie Funeriu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.