Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL s-a convertit la social-democratie. Liderii PNL apara impozitul diferentiat

pnl
Un ministru de finante liberal promoveaza introducerea impozitului diferentiat in Strategia fiscal-bugetara 2014-2016, ministrul desemnat al Finantelor da un comunicat prin care spune ca sustine masura, iar presedintele partidului si-a pus semnatura pe documentul care a condus la actuala masura.
Presedintele PNL Crin Antonescu a semnat la inceputul guvernarii alaturi de PSD, UNPR si PC un document institulat Programul de guvernare al USL. In cadrul lui se gaseste negru pe alb urmatorul pasaj:
Stimularea sectorului privat şi crearea de locuri de muncă:
Direcţii de acţiune in orizontul 2013-2016
  • Păstrăm plafonul de 16% și introducem, pe parcursul mandatului, impozitul diferenţiat pe venitul salarial cu deductibilităţi fiscale: cote de 8%, 12% și 16%, ce vor fi stabilite pe grile de venit.
program-de-guvernare-2013-2016 Asa stand lucrurile... ministrul desemnat al Finantelor ne cearta pentru neintelegere intr-un comunicat al PNL: „Informațiile apărute cu privire la introducerea impozitului diferențiat nu reprezintă un motiv de alarmare la nivelul opiniei publice. Programul de guvernare asumat de către USL prevede că, pe parcursul mandatului, introducem impozitul diferenţiat regresiv pe venitul salarial, cu menținerea cotei maxime de 16%, iar cotele diferențiate vor fi de 8%, 12% și 16%, urmând a fi stabilite pe grile de venit." Adica PNL e de acord cu masura si chiar o apara, iar documentul aparut azi pe site-ul MFP o e masura fireasca: Strategiafiscal_bugetara2014_2016 In actualul context e legitima intrebarea - PNL a devenit de stanga?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.