Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL sare în APĂRAREA lui Iohannis după amânarea referendumului: 'Este o măsură de PRECAUȚIE'

pnl.ro
pnl sigla

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat vineri seara că amânarea referendumului ar fi o măsură de precauţie împotriva unor abuzuri din partea majorităţii PSD-ALDE.

"În primul rând, nu este o informaţie confirmată oficial, în acelaşi timp instrumentul democratic al referendumului trebuie folosit atunci când poate să producă şi efecte. În momentul de faţă, asistăm la o calmare a spiritelor şi cel puţin o mimare a înţelegerii din partea guvernanţilor că democraţia nu este alternativă şi că interesele cetăţenilor trebuie să fie mai presus de interesele unei singure persoane. Eu sunt sceptică cu privire la faptul că majoritatea PSD-ALDE a renunţat complet la ideea folosirii şi demolării justiţiei şi cred că referendumul, dacă rămâne în momentul acesta în stand-by, este ca o măsură de precauţie împotriva unor abuzuri", a spus Raluca Turcan, la Digi 24.

Citește și: Planul PNL pentru a veni la putere: Ce rol are Klaus Iohannis

Ea a afirmat că cei din coaliţia de guvernare fac un joc politic declarând că referendumul ar trebui organizat.

"Eu cred că este un joc politic din partea celor care s-au aflat în coaliţia care a susţinut OUG 13 şi cred că este şi o modalitate de distragere a atenţiei pentru că vina a fost la ei, a fost o acţiune cu premeditare, o acţiune în total dispreţ faţă de interesul public şi care încălca principiul fundamental european. (...) Din nefericire, dl. Dragnea - pentru că domnia sa a fost generatorul întregii lovituri politice, acum încearcă să folosească acest pretext al neimplementării imediate a referendumului pentru a muşamaliza în plus lovitura pe care a dat-o", a susţinut liderul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.