Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, scenariu exploziv: BLAT între Băsescu şi Dragnea, foşti lideri PD. Ce ar fi primit fostul preşedinte la schimb pentru parlamentarii PMP

blat

Deputatul PNL, Florin Roman, a declarat marţi că majoritatea PSD-ALDE a dat dovadă, în cadrul Comisiei juridice din Camera Deputaţilor, de ''blatul'' existent între preşedintele PSD, Liviu Dragnea şi preşedintele PMP, Traian Băsescu.

"Majoritatea PSD-ALDE a dat dovada blatului existent între cei doi foşti lideri Partidului Democrat (PD), în speţă Liviu Dragnea şi Traian Băsescu. Practic, astăzi Dragnea şi-a plătit tainul lui Traian Băsescu, a fost din nou modificat statutul aleşilor locali. Practic, este o nouă ordonanţă care permite traseismul şi care aduce beneficii ambilor foşti PD-işti acum ajunşi lideri de partid in altă parte. Traian Băsescu este fericit că rămâne cu aleşii locali, iar Liviu Dragnea este mulţumit că rămâne cu parlamentarii tirmişi de prietenul Băsescu la nevoie pentru a o ţine în viaţă pe doamna Dăncilă. Pe scurt, Băsescu rămâne cu aleşii locali, Dragnea cu parlamentarii primţi cadou de la fratele lui de suferinţă", a susţinut Florin Roman, potrivit Mediafax.

Vezi şi: Trucuri pentru o viaţă activă: Cum să ai energie fără cafea şi dulciuri

Aleşii locali, consilieri și primari, care provin dintr-un partid absorbit prin fuziune vor deveni independenţi, potrivit raportului de admitere adoptat, marți, de comisiiile juridică și de administrație din Camera Deputaților.

Raportul Comisiei juridice la propunerea legislativă pentru modificarea Statului aleșilor locali a fost votat cu majoritatea membrilor celor două comisii.

Potrivit modificărilor adoptate în comisie, propuse de parlamentarii PSD, pierderea calității de membru al partidului politic sau al organizației minorităților naționale pe a cărei listă de competitor electoral a fost ales, cu excepția partidelor politice care au fuzionat, situație în care consilierul devine independent. O situație similară se referă și la primari. Astfel, ”pierderea, prin demisie, a calității de membru al partidului politic sau al organizației minorităților naționale pe a cărei lista de competitori electorali a fost ales, cu excepția partidelor politice care au fuzionat, situație în care primarul devine independent”.

Vezi şi: Glanda tiroidă, sursa multor probleme. Alimentele care o ajută să funcţioneze corect .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.