Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL se bagă în scandalul dintre Dragnea şi Pro România: 'Câți securiști au fost și câți au mai rămas în PSD?'

facebook.com
Dragnea Ponta

PNL intervine în războiul dintre Liviu Dragnea şi Pro România, formaţiunea fostului premier Victor Ponta. Eurodeputatul Siegfried Mureşan afirmă că toţi membrii Pro România provin din PSD, astfel că acuzaţia de "securism" lansată de Dragnea aruncă o pată şi asupra PSD.

CITEȘTE ȘI: Alimentele care protejează sănătatea oaselor. Conţin toate vitaminele şi mineralele necesare

"Liviu Dragnea spune că PRO România este formațiune de securiști. Adevărul este că aproape toți membrii PRO România provin din PSD unde au făcut politică 20 de ani cot la cot cu Liviu Dragnea.

Domnule Dragnea, când ați aflat că sunt securiști? Înainte sau după plecarea din PSD? Dacă știați dinainte, de ce nu i-ați demascat? Dacă au plecat atât de mulți securiști din PSD în PRO România, câți securiști au fost și câți au mai rămas în PSD? Spuneți adevărul!", scrie Mureşan pe Facebook.

Liviu Dragnea a declarat, joi, că dacă informația potrivit căreia Colegiul Comisarilor, din care face parte și Corina Crețu, a votat pentru transmiterea scrisorii Comisiei Europene de avertizare a României privind modificările la legile justiției, atunci aceasta este "o mincinoasă".

"Dacă e așa cum spune purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene, am constatat că doamna Corina Crețu, care este candidat la europarlamentare pentru o formațiune politică de securiști, a votat împotriva României. Când votezi în unanimitate să trimiți o scrisoare pentru a sancționa România, nebazându-te pe nimic, în același timp ești în campanie electorală la un partid care este împotriva partidului de guvernământ. Tu spui că ții cu țara ta și votezi împotriva ei nu poți să fii decât mincinoasă", a afirmat Liviu Dragnea.

Citește și: Aditivii alimentari. Categorii. Ce reprezintă fiecare și cât de periculose .

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.