Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL se decimează în plin Congres PPE - PSD a transferat un nou de primari și consilier!

PSD
PSD sigla

PSD Iaşi anunţă miercuri că alţi 3 primari şi 22 de consilieri locali PNL din judeţul Iaşi vor candida la alegerile locale pe listele Partidului Social Democrat. Cei trei edili, alături de echipele lor de consilieri locali, reprezintă comunităţile de la Balş (Constantin Golduţ), Valea Seacă (Neculai Miron) şi Brăeşti (Vasile Butnaru).

Aleșii transferați sunt oameni de ispravă, anunță PSD

”Parteneriat consolidat de PSD Iaşi pentru Consiliul Judeţean! Alţi 3 primari şi 22 de consilieri locali PNL din judeţul Iaşi vor candida la alegerile locale pe listele Partidului Social Democrat. Social-democraţii îşi propun formarea unui parteneriat cu toţi cei care doresc la Consiliul Judeţean o administraţie modernă, orientată spre rezultate şi fapte concrete. Cei trei edili, alături de echipele lor de consilieri locali,  reprezintă comunităţile de la Balş (Constantin Golduţ), Valea Seacă (Neculai Miron) şi Brăeşti (Vasile Butnaru)”, anunţă PSD Iaşi într-un cimunicat oficial.

”Îi primim cu drag în familia noastră pentru că sunt toţi oameni de ispravă, care reprezintă cu cinste şi determinare comunităţile din care fac parte. Sunt oameni cu viziune, care au realizări şi proiecte implementate şi care văd în parteneriatul cu PSD o şansă în plus de continuare, în mod stabil şi coerent, a procesului de modernizare în comunităţile din judeţ. Politicile de înavuţire pentru familie şi camarila de partid se pare că nu mai au trecere în rândurile ieşenilor. În plus, multiplele dosare penale în care este anchetat Costel Alexe au determinat o nouă serie de edili să se apropie de echipa social-democrată. Îi aşteptăm lângă noi pe toţi cei care cred că se poate face administraţie şi politică fără dosare penale, fără şmecherie şi fără promisiuni deşarte. Îmi doresc să vorbim cât mai curând la Iaşi despre o clasă politică în care pe primul loc să fie aşteptările ieşenilor şi munca în beneficiul comunităţii” a declarat Bogdan Cojocaru, preşedintele PSD Iaşi.

PSD Iași nu e la primul transfer

PSD Iaşi precizează că s-a mai întărit până acum cu primarii comunelor  Gropniţa (Ionel Oneaga), Dobrovăţ (Cătălin Martinuş), Gorban (Silviu Isari), Mirceşti (Leon Bălteanu), viceprimarul comunei Lespezi (Lucian Marcu), echipei urmând a i se mai alătura în următoarea perioadă şi alţi administratori de comunităţi locale din judeţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.