Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL se DELIMITEAZĂ de Florin Roman: 'Guvernul are nevoie de toată credibilitaea'

stroe

Ionuț Stroe, purtător de cuvânt al PNL, susține că răspunsul partidului pe care îl reprezintă a venit prin gestul demisiei lui Florin Roman din fruntea ministerului Digitalizării și Cercetării.

„Cel mai bun răspuns e al domnului Roman. Răspunsul PNL a venit prin această demisie asumată. E modul prin care un lider al PNL a înțeles să răspundă unei crize politice generate. Mie nu-mi plac situațiile în care discutăm: ce ar fi fost dacă? Sau: ce am fi făcut dacă...? Sunt clarificări pe care domnul Roman le-a făcut și răspunsuri pe care trebuie să le ofere pentru a avea toate informațiile necesare și a nu pune sub semnul întrebării mandatul său... Cred că și domnul Roman în egală măsură mai departe își poate apăra reputația, dacă se consideră prejudiciat! Și-a dat demisia pentru că Guvernul și implicit PNL are nevoie de toată credibilitaea și nu pot plana discuții sau suspiciuni.

Suntem în situația unui Minister al Cercetării și absolut suntem într-o criză, într-un guvern nou”, a spus Ionuț Stroe, la Digi24.

Scandalurile s-au ținut lanț de Florin Roman. Pe lângă faptul că a spus că a scris o carte, care nu există, acesta e acuzat că ar fi plagiat lucrarea de masterat. De asemenea, Florin Roman și-a trecut în CV faptul că a absolvit cursurile de licență ale Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, dar rectorul UBB susține că acesta nu a fost student în cadrul instituției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.