Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL se dezice de Tăriceanu: A fost un premier slab

tariceanu guvern premier

Senatorul liberal Cristian Bodea a declarat vineri, într-o conferinta de presa la Oradea, ca România a intrat în criza în 2009 din cauza guvernarii Tariceanu, el afirmând ca acesta s-a dovedit 'un premier slab, negândit si necalculat'.

'Victor Ponta a anuntat ca Tariceanu va fi premier, daca el iese presedinte. Si Dragnea va înveli relaxat ciocolata? Nu cred ca PSD va permite asa ceva. Dragnea nu va permite acest lucru, deoarece el vrea sa conduca tara', a afirmat Cristian Bodea.
În opinia senatorului PNL, România a intrat în criza în 2009 din cauza guvernarii Tariceanu, deoarece, în 2008, premierul de atunci 'a gresit un zero la datoria externa'. 'S-au trezit la guvern ca au prea multi bani si au hotarât sa le dea primarilor sa deschida proiecte noi, pe ordonanta 40, pe ordonanta 7. Desi parea ca România prospera, la sfârsitul anului 2008 au trebuit sa plateasca rata la datoria externa, moment în care si-au dat seama ca gresisera, ca era cu un zero în plus', a afirmat Cristian Bodea.
El l-a mai acuzat pe liderul Partidului Liberal Reformist ca înca din 2008 a practicat 'un joc de masti'. 'Banii îi împrastiasera în tara, în proiecte megalomanice ce puteau fi facute pe bani europeni, daca nu s-ar fi dorit sa fie date cu dedicatie. Asa ca au golit vistieria tarii si au platit datoria externa. Si de atunci România se chinuie în criza. De ce? Pentru ca Tariceanu a fost un premier slab, negândit si necalculat. Sustinut de Hrebenciuc. (...) Iar acum faptul ca e îndragostit de PSD, ca face sluj la Ponta si ca se vinde atât de ieftin pentru functia de presedinte al Senatului - pentru ca pe cea de premier nu o va vedea niciodata - dovedeste ca totul la dumnealui a fost doar un joc de masti', a mai spus Bodea.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.