Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL se pregăteşte să dea lovitura pe piaţa transferurilor

primar

În toate cele patru judeţe din Regiunea de Vest - Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Hunedoara - au avut loc trasferuri către PNL şi PDL. Însă adevărata bombă abia acum se pregăteşte.

Organizaţia judeţeană PNL Hunedoara se pregăteşte să-l primească pe Petru Mărginean, primarul Devei, în prezent membru PC. Edilul a semnat marţi pentru susţinerea lui Klaus Iohannis, chiar la sediul PNL.

Nu am ştiut că va merge să semneze. Foarte bine, felicitări! Nu pot să fiu decât de acord cu iniţiativa dânsului şi să-i mulţumesc. Primarul de Deva a fost candidat la propunerea mea şi a PNL-ului. Prin sprijinul nostru a ajuns primar la Deva. Construim proiecte împreună pentru Deva. Nu aş vedea nicio problemă dacă ar vrea să vină la PNL. Suntem într-o bună colaborare şi nu văd de ce nu ar fi alături de noi în continuare”, a declarat, pentru stiripesurse.ro, Mircea Moloţ, preşedintele PNL Hunedoara.

Primarul municipiului reşedinţă de judeţ susţine că nu a luat încă o decizie cu privire la viitorul său politic, însă o trecere la PNL este în capul listei cu scenarii de viitor.

Cu domnul Moloţ am colaborat şi când am fost vicepreşedinte la consiliul judeţean, în 2004-2008. Încă analizez trecerea la PNL. Eu azi am semnat pentru susţinerea lui Iohannis. Eu nu sunt un ipocrit. Asta simt, apreciez omul, apreciez ceea ce a făcut şi cred în omul Iohannis că ar putea să aducă un plus primului om în stat. În rest, nu ştiu dacă trec la PNL, nu trec la PNL, rămân în PC sau devin independent. Efectiv reflectez. Chiar sunt într-un moment în care voi analiza foarte bine trecerea mea într-o parte sau în alta”, a declarat primarul Petru Mărginean.

Fiica primarului Mărginean este membră PNL Timişoara, unde a făcut parte şi din Biroul Politic Municipal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.