Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL Sector 1 vrea convocarea Congresului extraordinar: 'Dorim o direcţie nouă'

sigla pnl

Preşedintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja, a anunţat, vineri, că a fost mandatat de Biroul Politic al organizaţiei să solicite convocarea Consiliului Naţional şi a Congresului extraordinar, pentru a se stabili o direcţie nouă, "mai bună" pentru partid.

"Astăzi de dimineaţă am avut şedinţa Biroului Politic al PNL Sector 1, o şedinţă în care, în unanimitate, Biroul Politic a aprobat mandatarea mea pentru a solicita convocarea Consiliului Naţional şi, respectiv, a Congresului extraordinar prin care ne dorim o direcţie mai bună, o direcţie nouă pentru Partidul Naţional Liberal", a precizat Burduja, în cadrul unei conferinţe de presă.

El a menţionat că în cadrul Congresului de anul trecut membrii PNL Sector 1 au votat conform conştiinţei. Sebastian Burduja a adăugat că încă de atunci intuia că PNL "merită o opţiune mai bună".

"PNL Sector 1 a avut în cadrul Congresului de anul trecut o abordare echidistantă, de neutralitate, o abordare în care membrii noştri au votat conform conştiinţei. Biroul de Sector nu a făcut o recomandare de susţinere a unui candidat sau a altuia şi asta pentru că intuiam de atunci că PNL merită o opţiune mai bună şi pe care cred că o are şi trebuie să o urmeze pentru a da românilor ceea ce ei aşteaptă: politici, rezultate, performanţă, o calitate a vieţii mai bună. Le mulţumesc tuturor colegilor mei din Biroul Politic pentru această decizie", a transmis Burduja.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.