Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL și ADN Brașov, sancționate pentru corturile de campanie

www.stiripesurse.ro
Politia Locala

PNL și ADN Brașov au fost amendate pentru că nu și-au luat de pe domeniul public corturile amplasate pentru strângerea de semnături pentru candidații susținuți. Termenul pentru ocuparea domeniului public cu corturile ca campanie a expirat astăzi. Poliția Locală a trecut direct la sancționarea partidelor care au încălcat abonamentul eliberat de Primăria Brașov, potrivit brasovstiri.ro.

Citește și: Virgil Musta dezvăluie de ce e obligatorie internarea persoanelor testate pozitiv cu Covid-19: ‘Din păcate, au ajuns la Terapie Intensivă’

„Abonamentele de ocupare a domeniului public pentru corturile de strângere de semnături au expirat de astăzi. Deoarece au fost constatate situații în care nu toate „adăposturile” au fost demontate și ridicate din zonele unde au fost amplasate, s-au aplicat sancțiuni contravenționale. Așadar, facem un apel către cei care în continuare ocupă domeniul public al Municipiului Brașov, fără să dețină acest drept, să procedeze de îndată la eliberarea domeniului public. Până în acest moment, au fost aplicate sancțiuni pentru corturi de strângere de semnături neridicate de pe domeniul public aparținând PNL și ADN, conform HCL 2001/2006, republicată. Pentru depășirea terenenului prevăzut în abonament sancțiunea este cuprinsă între 500 și 1.000 de lei”, se arată în comunicatul Poliției Locale Brașov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.