Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL şi PDL merg separat în prima acţiune din precampanie

acl4

Primul pas este strângerea semnăturilor necesare pentru candidatură. Termenul limită stabilit în ACL este 6 septembrie şi, în mod surprinzător, cele două partide vor acţiona separat.

Mircea Moloţ, vicepreşedinte PNL responsabil cu reţeaua electorală, a explicat ce urmează să se întâmple în următoarea lună, în teritoriu.

Printre altele, reţeaua electorală se ocupă şi de strângere de semnături. Cei din reţeaua electorală sunt cei care cunosc foarte bine oamenii, atât membri ai partidului, cât şi simpatizanţi ai noştri. Avem traininguri şi pregătiri cu ei. Îi strângem pe zone, în fiecare judeţ. Am făcut pentru fiecare judeţ un target şi sunt convins că vom strânge semnăturile. Noi, PNL-ul. Colegii de la PDL şi-au făcut targetul lor. Deci fiecare cu reţeaua lui. Încă mergem separat. Mă rog, avem o strategie comună. Ştim exact fiecare cum stă, fiindcă primul lucru a fost să refacem reţeaua electorală, adică să revedem dacă cea pe care am folosit-o la europarlamentare rămâne. Au fost oameni care nu au mai dorit să facă partea din reţea, alţii au venit noi, cu dorinţă de a participa la reţeaua electorală”, a explicat Mircea Moloţ, pentru stiripesurse.ro.

Campania de strângere de semnături a început, pentru vicele PNL responsabil de reţeaua electorală, cu o pauză. Mircea Moloţ se află în concediu până la sfârşitul săptămânii viitoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.