Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL şi USR, asalt asupra lui Tudorel Toader. Textul integral al moţiunii împotriva ministrului Justiţiei

Inquam Photos / Octav Ganea
pnl usr motiune

PNL şi USR au depus, miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, moţiunea simplă pe Justiţie intitulată "Tudorel Toader şi PSD-ALDE, luaţi mâinile murdare de pe Justiţie".

"PNL a depus moţiunea simplă pe Justiţie, care a fost semnată şi de colegii noştri de la USR. Este o moţiune prin care vă solicităm să încetaţi războiul murdar împotriva Justiţiei. Are şi un titlu elocvent: 'Tudorel Toader şi PSD-ALDE, luaţi mâinile murdare de pe Justiţie'. Vă reamintim că 'Justiţie în slujba cetăţeanului' a fost sloganul de care v-aţi folosit în campania electorală, slogan care trebuia să se regăsească şi în programul de guvernare, capitolul pe Justiţie, un program de guvernare pe care nu l-aţi respectat mai întru totul.(...) Doar trei din 31 de puncte din acest program de guvernare au fost parţial îndeplinite de către cei care s-au succedat la Ministerul de Justiţie", a spus deputatul PNL Ioan Cupşa în plenul Camerei Deputaţilor, potrivit Agerpres.

CITEȘTE ȘI: Plictiseala, PERICOL pentru creier. TOP 10 exerciţii care îmbunătăţesc memoria

El a adăugat că prin bugetul adoptat săptămâna trecută reprezentanţii Puterii au adus în stare de subfinanţare Justiţia.

"Am trăit într-un teatru al minciunii în ultimele luni, în care aţi încercat în fel şi chip să justificaţi intervenţiile legislative şi în egală măsură să justificaţi şi felul în care aţi intervenit asupra legislaţiei. Aţi modificat legislaţia penală în acest teatru al minciunii cu un sigur scop, să îi protejaţi pe infractori. Datorită poziţionării duplicitare, în mod special, a ministrului Justiţiei am ajuns să avem relaţii încordate cu GRECO, Comisia de la Veneţia şi, de asemenea, cu Parlamentul European", a menţionat acesta.

Textul integral al moţiunii poate fi citit AICI! (.pdf)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.