Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL somează PSD să adopte mâine noua lege a pensiilor militare susținută de ministrul Apărării: Ciolacu boicotează interesele militarilor români

G4Media
orban ciolacu

Vicepreședintele Comisiei de Apărare, deputatul PNL Ovidiu Raețchi, îi solicită șefului PSD, Marcel Ciolacu, să adopte mâine, în comisie, noua lege a pensiilor militare în forma sprijinită de ministrul Apărării, Nicolae Ciucă: “Se împlinește o lună de când partidul lui Marcel Ciolacu blochează în Comisia de Apărare o nouă lege a pensiilor pentru militari. Amânări peste amânări, amendamente introduse în ultima clipă, șicane în complicitate cu specialistul în muncă al PSD, cunoscut publicului larg drept "viteazul din shaormerie".

Vorbim despre o lege care corectează multe nedreptăți, pe care militarii o sprijină și o așteaptă de ani de zile. O lege pentru care MApN s-a luptat constant și care are suportul ministrului Ciuca - un veteran din teatrele de operații care, spre deosebire de Ciolacu, știe exact ce trebuie făcut pentru Armată.

Citește și: Alexandru Rafila, despre imunizarea în masă: Se poate întâmpla în câțiva ani de zile

De ce face PSD asta? De ce nu dorește un sistem mai echitabil pentru seniori militari? Pe cine protejează? Vrea să amâne la nesfârșit corijarea nedreptăților din sistem pentru ca partidul roșu (cândva roșu, de fapt, acum ascuns pe afișe sub albastru sau roz, de rușine) să-și poata asuma cândva meritele de unul singur?

Îi solicit lui Marcel Ciolacu să nu mai boicoteze interesele militarilor români și să asigure mâine, în Comisia pentru Apărare a Camerei Deputaților, adoptarea noii legi a pensiilor militare în forma sprijinită de MApN”, a scris Ovidiu Raețchi pe contul său de Facebook.

Citește și: Ultimă oră! Începe! Anunțul făcut de Marcel Ciolacu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.