Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL speră ca UDMR să aibă disponibilitatea de a discuta pe moțiunea de cenzură

mihai voicu

Vicepresedintele PNL Mihai Voicu si-a exprimat speranta, luni, ca UDMR va avea disponibilitatea de a discuta cu privire la motiunea de cenzura anuntata de liberali, în câteva zile, când textul documentului va fi finalizat.

'Nu doresc sa comentez de pe acum pozitia UDMR, pentru ca în general si sper ca asa vom proceda si de data aceasta, procedurile de consultare între grupurile din Opozitie în situatia initierii unei motiuni de cenzura se fac de obicei pe marginea unui text, pe marginea unei motiuni concrete si sper ca cei de la UDMR vor avea disponibilitatea de a discuta pe text în câteva zile, atunci când acesta va fi finalizat', a declarat Voicu, la RFI.

Întrebat cum vor convinge liberalii UDMR sa sustina motiunea de cenzura, Mihai Voicu a raspuns: 'Va conta foarte mult textul, vor conta foarte mult argumentele si planurile de viitor si de aceea sunt rezervat în a face acum o discutie foarte concreta cu privire la relatia cu UDMR-ul sau pozitia UDMR-ului fata de aceasta motiune'.

Liberalul spune ca, deocamdata, nu exista un sprijin parlamentar pentru motiunea de cenzura.

'Noi speram ca sprijinul parlamentar sa se strânga în jurul acestei teme generoase, asa cum în urma cu câteva zile, din Opozitie, Partidul National Liberal a reusit sa strânga o majoritate în jurul dublarii alocatiei pentru copii, speram ca o tema la fel de importanta va putea atrage sprijin parlamentar', arata vicepresedintele PNL.

Voicu a precizat ca nu este vorba de 'racolare de parlamentari sau înscrieri de parlamentari în Partidul National Liberal, ci sprijin pentru un act constitutional, care este motiunea de cenzura, prin vot'.

PNL a anuntat, sâmbata, ca va depune pe 5 iunie o motiune de cenzura pe tema votului prin corespondenta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.