Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL spune adio dosarului cu șină pentru admiterea la facultate. Mara Mareș: 'Să garantăm tinerilor un proces de admitere clar și prietenos'

Facebook
Mara Mares

Președintele tineretului liberal, Mara Mareș, și-a început campania pentru alegerile parlamentare în plin proces de desființare a birocrației stufoase care însoțea până acum admiterea la facultate.

“Prima zi de campanie electorală este doar o altă zi de muncă. Proiectul la care am lucrat astăzi prevede ca toate universitățile să organizeze admiterea online, pe o platformă unică la nivel național“, a precizat Mara Mareș, președinta TNL, care a stabilit cu ministrul Educației un calendar de implementare pentru proiect.

Citește și: Atac de ultimă oră al lui Gheorghe Piperea: Justiția nu poate dispune suspendarea gravelor restricții de drepturi impuse de Aradat, pe motiv de epidemie

“Concret, acesta este momentul în care îi spunem adio dosarului cu șină. Pentru totdeauna! Am convenit un calendar de implementare împreună cu doamna ministru Monica Anisie, după o serie de întâlniri și acorduri prealabile între reprezentanții Tineretului Național Liberal și reprezentanții Uniunii Studenților din România și fondatorii platformei VreauLaFacultate.ro și reprezentanții start-up-ului UniApply. Începând cu anul următor, toți viitorii studenți și masteranzi se vor putea înscrie online la facultate, pe o platforma unică, fără costuri adiționale. Este timpul să facem acest salt calitativ, și să le garantăm tinerilor un proces de admitere clar și prietenos, așa cum se practică în toate statele moderne”, a adăugat Mara Mareș.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Oamenii nu înțeleg, specialiștii nu le explică, nici guvernul. Nu e suficient să ai masca pe gură, poate doar să te protejezi pe tine’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.