Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL: Sunt de 90% ca Ponta să nu prindă toamna la Guvern

ponta nervos

Liberalii îi prezic un viitor imediat sumbru premierului Victor Ponta. Potrivit  copreşedintelui PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Stelian Dolha, şansele ca prim-ministrul Victor Ponta să fie schimbat din funcţie în această vară sunt de 90%, motiv pentru care parlamentarii opoziţiei şi-ar fi scurtat vacanţele.

"90%, dacă e să dau un pronostic. Vi se pare că avem vacanţă?", a fost răspunsul lui Dolha la o întrebare adresată de un jurnalist despre şansele ca premierul să fie înlocuit în această vară.

Deputatul PNL consideră că, prin activitatea în fruntea Executivului, Victor Ponta "a pus în pericol viitorul economic" al României.

"Victor Viorel Ponta a pus în pericol viitorul economic al acestei ţări. (...) Acesta consideră că ceea ce i se întâmplă lui acum este un accident biografic şi că e cam hăituit de procurori. Or, eu vă spun că, dacă lui Victor Viorel Ponta i-am fi dat o societate comercială să o conducă pe modelul cum a condus România, o băga în faliment. Datoria publică a României de când Victor Ponta este premier a crescut cu 15 miliarde euro, am ajuns la 59 miliarde de euro şi vă spun că Curtea de Conturi, reprezentată de Nicolae Văcăroiu, a venit şi ne-a sus că suntem în lipsă de solvabilitate. Cu alte cuvinte, datoria publică a crescut într-un ritm mai accelerat decât am avea o creştere economică", a declarat Dolha, potrivit Agerpres.

Stelian Dolha a invocat şi lipsa investiţiilor în România şi faptul că noul Cod fiscal nu este sustenabil, câtă vreme banii economisiţi de populaţie vor merge doar către consum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.