Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, susținere pentru Klaus Iohannis:Condamnăm ferm toate atacurile demente ale majorității PSD împotriva președintelui. Dragnea are principala responsabilitate

Poza Iohannis

PNL își exprimă susținerea pentru președintele Klaus Iohannis, liderul partidului menționând că liberalii condamnă atacurile la adresa șefului statului. Orban susține că principala responsabilitate pentru evenimentele din 10 august îi aparține lui Liviu Dragnea.

"Al doilea subiect e legat de comportamentul marii majorități a PSD, care parcă au înnebunit din 10 august. Condamnăm ferm toate atacurile demente și nejustificate ale majorității PSD împotriva președintelui Klaus Iohannis. Tirul de minciuni și acuzații total neîntemeiate împotriva președintelui arată că PSD trăiește într-o realitate paralelă și nu are capacitatea de a își asuma răspunderea pentru modul brutal în care au fost tratați cetățenii României. Transformarea președintelui într-o țintă e o operațiune de dezinformare, o acțiune complet lipsită de fundament pentru că președintele nu a făcut altceva decât să ia poziție publică împotriva intervenției în forță a Jandarmeriei. Singurii vinovați pentru ce s-a întâmplat pe 10 august sunt cei care sunt astăzi la guvernare. Acțiunea Jandarmeriei s-a desfășurat cu acordul politic al ministrului de interne. S-a făcut în baza ordinului prefectului, care nici până azi nu a dat o explicație publică. Sunt convins că niciuna dintre aceste persoane nu ar fi luat decizia dacă nu ar fi avut girul direct al lui Liviu Dragnea, care are principala responsabilitate", a declarat Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.