Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL taie bani de la cele mai vulnerabile categorii, spune Gabriela Podaşcă (Pro România)

gabriela podasca

Purtătorul de cuvânt al Pro România, Gabriela Podaşcă, critică politica PNL în domeniul alocaţiilor pentru copii şi al pensiilor şi susţine că guvernarea liberală este "falsă, un atac la siguranţa cetăţenilor", potrivit Agerpres.

"Una câte una, promisiunile lui Orban devin piatra de moară a executivului PNL. #GuvernareaFake nu doar că taie bani de la cele mai vulnerabile categorii, dar şi joacă viitorul acestora la ruleta rusească. N-au bani pentru copii, n-au bani pentru bătrâni, au doar posturi călduţe pentru băieţii de partid. Au făcut din dublarea alocaţiilor un subiect de auto-victimizare, dând vina pe opoziţie că le fură banii din buget, de parcă ar vorbi despre puşculiţa partidului, nu a statului. Au promis pensii mai mari, dar acum spun că n-au bani. Ar fi cazul să ne spună PNL spre ce altceva redirecţionează fondurile prevăzute deja la buget în acest sens", afirmă Podaşcă, într-un comunicat transmis duminică AGERPRES.

Citește și: După ce a descoperit că românii sunt LENEȘI, ministrul Muncii anunță RESETAREA ANOFM: A fost o perioadă de congrese

În opinia sa, guvernarea liberală este "un atac la siguranţa cetăţenilor".

"Aceasta nu este o guvernare slabă, este o guvernare falsă, un atac la siguranţa cetăţenilor. Este cel mai mare exerciţiu de laşitate al unui partid care nu şi-a asumat nimic, ci joacă un teatru prost din care îşi imaginează că va ieşi câştigător la urne, după eventuale anticipate", se mai arată în comunicatul Pro România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.