Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL Timiș îl susţine pe Cristian Buşoi la preşedinţia partidului

Nicolae-Robu-presedintele-PNL-Timis

Liderul PNL Timiş, Nicolae Robu, a anunţat vineri că Biroul Politic Judeţean (BPJ) al formaţiunii politice a decis să-l susţină la congresul partidului, din iunie, pe Cristian Buşoi pentru funcţia de preşedinte al liberalilor, relatează agepres.

''O filială serioasă trebuie să se poziţioneze ea însăşi, ca structură, de partea unui candidat sau a altuia (...), pentru că fiecare merge acolo instituţional şi trebuie un mandat pentru a nu se dispersa voturile. În BPJ s-a votat această variantă cu o singură abţinere, celelalte fiind pentru susţinerea lui Cristian Buşoi, alături de moţiunea cu care se prezintă în alegeri şi de echipa pe care o va propune'', a afirmat Nicolae Robu într-o conferinţă de presă. 

El a subliniat că nimeni ''nu l-a vorbit de rău pe Ludovic Orban'' şi că despre Viorel Cataramă nu s-a discutat. ''Noi nu votăm împotriva cuiva, ci pentru Cristian Buşoi'', a punctat Robu. 

Liderul PNL Timiş a precizat că va candida pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL în echipa Buşoi, care se va alege ulterior alegerii preşedintelui formaţiunii politice. 

Nicolae Robu şi-a anunţat susţinerea pentru Cristian Buşoi privind ocuparea funcţiei de preşedinte al PNL la nivel naţional, afirmând că este convins că acesta reprezintă ''opţiunea cea mai bună pentru partid''. 

Nicolae Robu a afirmat că apreciază la Cristian Buşoi faptul că ''a dat importanţa cuvenită şcolii, formării sale ca profesionist, intelectual şi politician, iar portofoliul său de studii oglindeşte aceasta cât se poate de convingător'', punctând ''bogata experienţă politică'' a acestuia, care deşi are doar 39 de ani, a intrat de tânăr în partid, ''deţinând apoi, pas cu pas, aşa cum le stă bine celor ce aspiră să ajungă la vârf, toată paleta de funcţii ierarhice''. Nicolae Robu a mai spus că a luat în considerare şi faptul că Buşoi are ''viziunea modernă asupra modului în care se face marea politică de astăzi'' şi că este un bun comunicator.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.