Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alegerile pentru șefia PNL Timiș: BĂTĂUȘII au căzut la pace, ca în Caragiale - Falcă a anunțat că ar candida la Primăria Timișoara

pnl.ro
pnl sigla

Surprize la alegerile pentru șefia PNL Timiș. Dușmanii de moarte care se băteau la prima runda de la alegerile PNL Timișoara s-au împăcat. În cursa pentru șefia PNL Timiș s-au înscris Claudiu Chira, fost candidat la șefia PNL Timișoara, învins de Cosmin Tabără la ultimele alegeri, Sorin Munteanu, primarul de Buziaș, și Alin Nica, președintele CJ Timiș, și șeful interimar al PNL Timiș.

Citește și: VIDEO | Cutremur în PNL Timiș cu o zi înainte de alegeri: A apărut dovada că Robu a fost sabotat de Nica

Deși se zvonise pe surse că vav cere demisia lui Alin Nica după scandalul cu SMS-urile publicate de Robu prin care Nica anunța că face pact cu Fritz pentru a câștiga alegerile, Chira nu a suflat niciun cuvânt. Mai mult. acesta s-a retras din cursă și și-a îndemnat colegii să voteze cu Munteanu.

De atmosfera de la alegerile lipsite de această dată de bătăi s-a ocupat Gheorghe Fală, fostul primar al Aradului, care a anunțat că dacă sănătatea i-ar permite ar intra în cursa pentru Primăria Timișoara.

„Este inadmisibil sa avem colegi care înjură guvernarea mai abitir ca PSD. Avem persoane competente din Timiș care ar putea ocupa un portofoliu de ministru și sper ca vom avea în curând. Dacă aș fi sănătos, aș intra în cursa pentru Primăria Timișoara”, a spus Gheorghe Falcă, vicepreședinte regional PNL și fost primar al Aradului, scrie Pressalert.ro.

Rareș Bogdan a explicat că “Am adus pacea la Timiș și am făcut apel pentru cooptarea de intelectuali publici recunoscuți, dar și  universitari și oameni de afaceri in Organizație".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.