Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL Timiș: etapa derivei - Ședință simulacru a Biroului Politic Județean PNL Timiș, fără primari si membrii BPJ

Tion
PNL Timis

Alin Nica a încercat astăzi să își impună favoritul, pe Nicolae Robu, candidat la Primăria Timișoara, într-o ședință a PNL Timiș. Deși au fost convocate birourile de conducere ale filialei județene și organizației locale, Organizația de Femei și Pensionari, s-a înregistrat o prezență foarte redusă, la limita cvorumului.

Desemnarea lui Robu într-o vizibilă absență a primarilor liberali din județ, membri de drept sau invitati permanenti, in aceste structuri de conducere, arată intrarea PNL Timiș într-o etapă a derivei politice. Din păcate, dictatura Nica-Groza își impune candidatul la Primăria Timișoara, fără dezbateri, fără consultări și mai ales, fără legitimitate.

Oamenii care au fost astăzi prezenți la ședință sunt dependenți de „pixul” lui Alin Nica, datorându-i președintelui CJ Timiș sursele de venituri actuale. Sunt fie angajați ai Consiliului Județean Timiș, fie ai societăților prestatoare de servicii CJT ori vechi apropiați ai fostului primar Robu.

Simulacrul de desemnare a viitorului candidat pentru Primăria Municipiului Timișoara va duce, din păcate, la un dezastru politic fără precedent pentru PNL Timiș: demobilizarea membrilor mai noi sau mai vechi, pierderea încrederii electoratului, dar, cel mai important, această etapă echivalează cu capitularea în fața adversarilor politici .

O sedinta care trebuia sa aiba un auditoriu de 300 persoane, s-a transformat in una fortata cu 30 participanti!

Lipsa primarilor si a celorlalti convocati sau invitati se datoreaza faptului ca sustinerea tandemului dictatorial Nica-Groza este tot mai diluata in Filiala PNL Timis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.