Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL va desemna candidati la Consiliile Judetene, cu conditii serioase

cine candidat

Desi presedintii de Consilii Judetene nu vor mai fi alesi prin vot direct, PNL a decis sa desemneze candidati pentru aceste posturi. Ei ar urma sa obtina functia respectiva prin votul Consiliului Judetean, daca PNL va avea majoritatea.

Liberalii care vor sefia de CJ vor trebui sa vina cu proiecte clare pentru localitatile pe care le vor administra, pentru a primi nominalizarea.

"Una din decizii este aceea de a desemna în toate judeţele ţării candidaţi la preşedinţia Consiliului Judeţean. PNL va prezenta până la sfârşitul lunii februarie în toate judeţele ţării candidaţi la funcţia de preşedinte al CJ.

A doua decizie importantă este aceea de a nu oferi doar nişte candidaţi, ci de a oferi comunităţilor locale şi programe de dezvoltare. În acest sens toţi candidaţii noştri vor trebuie să prezinte, să dezbată public şi să aprobe în organismele de conducere ale partidelor la nivelul fiecărei localităţi programe de dezvoltare pentru localităţile respective. Aceste programe trebuie să fie pregătite cu experţi interni, să fie dezbătute în public şi vor sta la baza campaniei electorale a candidaţilor noştri. În ele trebuie să fie prevăzute soluţii pentru dezvoltarea localităţilor, pentru atragerea de fonduri europene şi pentru a face ca localităţile României să fie mai prospere", a spus secretarul general al PNL, Ilie Bolojan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.