Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL vrea să introducă modelul administației locale din Cluj și Oradea la Maramureș și Constanța

PNL siglă

Partidul Național Liberal are cei mai perfomanți primari și șefi de consilii județene din România. Modelele liberale de succes se răspândesc deja în toată țara. Cuvintele-cheie sunt investiții, fonduri europene, digitalizare, inovare, susținerea sectorului privat, anunță digi24.ro.

Viziunea liberală – aflată în totală opoziție cu cea pesedistă bazată pe consumul nesăbuit – a transformat deja localități prăfuite, izolate economic, în locomotive de dezvoltare ale județelor, în orașe în care trăiești la fel de bine ca oriunde în Europa occidentală. În anii care vin, modelul liberal de dezvoltare locală va fi potențat de guvernarea PNL, care a lansat cel mai mare plan de investiții de după 1989, „Reclădim România", și de administrația președintelui Klaus Iohannis. Baia Mare cu Maramureșul, municipiul Constanța și întreg județul au și ele șansa de a alege, în această toamnă, calea dezvoltării și a creșterii calității vieții.

Mircea Cirț este candidatul PNL care va aduce schimbarea la Baia Mare. Este omul lui „avem soluții". Acrobațiile politice din utimul deceniu ale actualei administrații a orașului și-au arătat limitele. Cartierele mărginașe arată jalnic, depozitarea deșeurilor însemnă de fapt un maldăr de gunoi aflat la marginea orașului. Baia Mare a ratat toate obiectivele importante - Capitală europeană a tineretului, Capitală europeană a culturii.

Citește și: Mărturia cutremurătoare a soției lui Emi Pian: ‘Totul a fost planificat. Ei și-au făcut planurile, și mi-au omorât bărbatul’

Acesta este contextul în care PNL a mutat cu un candidat care să scoată localitatea din condiția de furnizoare de forță de muncă : un om de afaceri care a dus orașului un renume la nivel european prin businessul său în industria auto. La 47 de ani, Mircea Cirț a ales să candideze din partea PNL: „un partid și o guvernare care au înțeles să se bată pentru economie, pentru investiții în Maramureș și pentru maramureșeni merită să fie sprijinite."

Și Vergil Chițac, candidatul PNL la primăria Constanța, s-a întors recent de la Oradea. Nu mai fusese acolo de opt ani. „Am găsit un alt oraș. Centrul poate rivaliza cu acela din Bruges, Haga sau din orice alt oraș al Occidentului. În Oradea, chiar simți că faci parte din inima Europei", spune Chițac, care a discutat probleme și politici de administrație cu colegul său, primarul liberal Ilie Bolojan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.