Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL vrea sa provoace un CONFLICT presedinte-premier

bataie

PNL vrea sa provoace un conflict intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta, pentru ca o buna colaborare intre cei doi ii lasa fara argumente care sa justifice preluarea guvernarii, cel putin asta sustine deputatul Ionel Arsene, presedinte PSD Neamt.

"În urma consultărilor care au fost organizate la Cotroceni ne-am putut convinge că Partidul Național Liberal și-a construit o agendă pe care interesul public al românilor nu are loc. După cum putem constata atât din declarațiile de ieri ale liderilor liberali, dar și din cele anterioare, PNL încearcă să provoace un conflict între președinte și premier. Scopul este evident. Partidul condus de Alina Gorghiu și Vasile Blaga trebuie să-și justifice cererile tot mai insistente de a prelua guvernarea și, de asemenea, să crească presiunea publică în acest sens. O bună relație de colaborare între premierul Victor Ponta și președintele Klaus Iohannis, așa cum avem acum, nu ajută deloc planurilor pe care și le-au făcut liberalii pentru Palatul Victoria", precizeaza Ionel Arsene pentru presa locala.

Deputatul sustine ca PNL ar urmari sa continue stilul conflictual de a face politica consacrat de fostul presedinte Traian Basescu.

"Este de neînțeles de ce liberalii aleg să fie continuatorii modelului „Băsescu” de a face politică și încearcă să creeze conflicte instituționale acolo unde ele nu există. Pentru români, faptul că președintele și premierul pot să aibă o bună relație de colaborare este o situație extrem de pozitivă. Aceasta este normalitatea pe care ne-o doream și pe care partidele parlamentare au datoria s-o păstreze și să o sprijine", conchide Arsene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.