Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pochettino, supărat după înfrângerea suferită de Tottenham: 'Am dominat, dar Juventus a obţinut calificarea în trei minute'

http://www.football365.com
Mauricio Pochettino

Tehnicianul echipei Tottenham Hotspur, Mauricio Pochettino, a declarat, după ratarea calificării în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, că formaţia sa a dominat în dubla cu Juventus Torino, dar italienii au reuşit să treacă în faza următoare înscriind două goluri într-un interval de trei minute.

“Am jucat bine împotriva unei echipe Juventus foarte bună. Am dominat. Am fost mai buni în cele două meciuri, dar la acest nivel, în trei minute Juventus a obţinut calificarea. Sunt mândru. Evident, sunt şi dezamăgit, dar calitatea, capacitatea şi prestaţia echipei au fost foarte bune. Am pierdut, dar sunt foarte mândru de jucătorii mei. Echipa a jucat fantastic”, a spus Pochettino.

El a subliniat că Juventus a avut trei ocazii şi a înscris două goluri. “Îi puteţi spune cum vreţi: lipsă de experienţă, lipsă de concentrare… Dar atunci când analizezi jocul, cred că mai mult de 70 de minute Tottenham a fost mult mai bună şi ne-am creat multe ocazii”, a adăugat tehnicianul, conform News.ro.

Formaţia Juventus Torino a învins, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Tottenham Hotspur, în manşa secundă a optimilor Ligii Campionilor, revenind după ce a fost condusă cu 1-0, şi s-a calificat în sferturile competiţiei. Golurile au fost marcate de Son ’39 pentru Tottenham şi Higuain ’64 şi Dybala ’67 pentru Juventus.

În tur, scorul a fost 2-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.