Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Podaru: Clotilde Armand își folosește funcția în mod fraudulos. Este scăpată total de sub control

dan podaru
dan podaru

Candidatul independent la Primăria Sectorului 1, Dan Podaru, susține că primărița în funcție a Sectorului 1, Clotilde Armand, este scăpată total de sub control și disprețul său pentru lege și drepturile cetățenilor ia amploare.

„Informațiile recente apărute în spațiul public care o arată pe primăriță folosind poliția locală pentru a pătrunde în incinta blocurilor, pentru a își face campanie, arată nu doar disperarea ce a cuprins-o că își va pierde fotoliul, ci și disprețul total față de lege și intimitatea locuitorilor acestui sector”, susține Podaru.

Fostul liberal crede că este „absolut inadmisibil și revoltător ca un funcționar public, darămite un primar care a bătut monedă pe moralitate, integritate și profesionalism, să se folosească de forța de poliție locală pentru a pătrunde în scările de bloc ale cetățenilor, ignorând proprietatea privată și drepturile fundamentale ale oamenilor”.

Armand își face campanie cu ajutorul poliției locale

Fapta sa, susține Podaru, este cu atât mai gravă și ar trebui cercetată.

„Fapta ar trebui cercetată măcar în ceasul al 12-lea de autoritățile de control cu cât ținta acesteia sunt acum persoanele în vârstă, iar pretextul folosit – de promovare a "servicilor sociale ale primăriei" – este de un cinism inimaginabil și reprezită o încălcare a demnității umane și un abuz grosolan al puterii.

Prin acțiunea sa, Clotilde Armand își folosește funcția în mod fraudulos și creează un precedent periculos de natură să submineze grav încrederea și așa erodată în instituțiile publice locale. Implicarea consilierei acesteia în aceste practici abuzive ridică totodată semne de întrebare grave cu privire la integritatea și moralitatea administrației Sectorului 1. Astfel de practici trebuie să înceteze în societatea românească, dacă ne dorim să avem o viață mai bună și să fim respectați”, precizează Podaru.

Aceste cere ca autoritățile competente să investigheze imediat aceste comportamente abuzive și să ia măsurile legale adecvate împotriva celor responsabili.

„Este timpul ca primarul să își asume responsabilitatea pentru acțiunile sale, să respecte legea și să înceteze aceste practici care subminează democrația și statul de drept”, mai spune candidatul independent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.