Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

POIM: 210 contracte, semnate în luna martie

Radu Pop
protv.ro
contract

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin POIM, a semnat 210 contracte de finanțare în valoare de 456 milioane lei în martie. Prin intermediul acestor contracte sunt asigurate finanțări pentru infrastructura de apă și canalizare, sanitar, învățământ, termo-energetic și al biodiverstății

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), a semnat 210 contracte de finanțare în valoare de 456 milioane lei în luna martie 2022. Prin intermediul acestor contracte sunt asigurate finanțări pentru următoarele domenii: infrastructura de apă și canalizare, sanitar, învățământ, termo-energetic și al biodiversității.

Printre cele mai importante contracte semnate se numără cele semnate cu E-Distribuție Muntenia SA – în valoare de 55,63 milioane lei, E-Distribuție Dobrogea S.A – 45,64 milioane lei, Comuna Telciu, județul Bistrița-Năsăud – 33,94 milioane lei, Distribuție energie electrică România S.A. – în valoare de 28,29 milioane lei, UAT Municipiul Târgu Mureș – 19,89 milioane lei.

„Prin intermediul POIM se asigură finanțarea a peste 1.000 de proiecte, importante pentru oameni, beneficiari, dar și pentru economia țării noastre. Întreaga echipă POIM își propune ca în perioada următoare să finalizeze cât mai multe proiecte”, declară Cristian Roman, secretar de stat.

Concomitent, în luna martie, șase beneficiari au finalizat implementarea proiectelor finanțate prin POIM. Cele mai mari proiecte finalizate au fost cele implementate de Spitalul Clinic de Urgență Sf. Ioan București (proiect în valoare de 43,94 milioane lei), Orașul Zărnești (proiect în valoare de 19,36 milioane lei) și de Spitalul Orășenesc „Dr. Gheorghe Constantinescu” Bumbești-Jiu (proiect de aprox. 10 milioane lei).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.