Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pol politic neașteptat: PNL-USR și-au dat mâna pentru alegerile locale. 'Este cea mai buna variantă'

Facebook.com
urs-pnl

Olimpiu Floroian, președintele Organizației Județene a PNL Covasna, declară că a semnat protocolul de constituire a alianței PNL-USR pentru participarea la alegerile locale din localitatea Întorsura-Buzăului.

“Am semnat astăzi protocolul de constituire a alianţei PNL-USR, pentru alegerile locale din localitatea Întorsura- Buzăului, cu convingerea că este cea mai buna variantă pentru dezvoltarea acestei zone cu populaţie românească a judeţului Covasna”, a transmis Olimpiu Floroian, preşedinte PNL Covasna, pe Facebook.

Liderul PNL Covasna arată că ”este necesar să ia cea mai bună hotărâre pentru o administrare performantă a oraşului în următorii 4 ani şi asta se poate face cu notorietatea primarului Raul Urdă, cu experienţa politică a viceprimarului Silviu Popica şi cu o listă comună de candidaţi”, potrivit News.ro.

Și la Constanța, PNL  a bătut palma 'împotriva firii' cu Alianța Dreapta Unită

Nu este un ca singular. Și în județul Constanța, PNL Constanța se angajează într-o alianță în comuna Agigea alături de USR, PMP și Forța Dreptei (sub numele de Alianța Dreapta Unită) pentru alegerile locale din acest an. Cele patru partide politice au semnat un protocol și vor sprijini candidatura lui Gabriel Ciobanu, din partea USR, pentru funcția de primar. De asemenea, "Alianța pentru Agigea" va prezenta o listă comună de consilieri, conform informațiilor de la Info Sud-Est.

Gabriel Ciobanu a fost înfrânt în alegerile locale din 2020, fiind devansat la doar 31 de voturi de actualul primar din partea PSD, Cristian Cârjaliu.

„Partidul Național Liberal, filiala Constanța, susține un front electoral unit cu toate forțele de dreapta pentru comuna Agigea. Am semnat protocolul de alianță electorală pe care l-am intitulat, împreună, Alianța pentru Agigea, alături de echipele locale ale USR, PMP și Forței Dreptei. Ne angajăm să eliberăm împreună comunitatea din Agigea din „captivitatea” în care a fost ținută de un primar abuziv. Protocolul electoral presupune susținerea unui singur candidat pentru funcția de primar, Gabriel Ciobanu, și prezentarea unei liste comune de consilieri din care fac parte cei mai capabili profesioniști din toate cele patru echipe politice PNL, USR, PMP și Forța Dreptei”, transmite PNL Constanța.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.