Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au făcut PRĂPĂD în noaptea de Revelion: a plouat cu amenzi și carnete reținute

www.news.ro

Aproape 2.000 de amenzi pentru nereguli în trafic au fost date de poliţişti în ultima zi din 2017 şi în noaptea de Revelion şi au fost reţinute 200 de permise de conducere, potrivit informaţiilor transmise, luni, de Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Instituţia spune că angajaţii MAI au asigurat măsurile de ordine publică la peste 150 de evenimente organizate în noaptea de Revelion, la care au participat peste 300.000 de persoane, nefiind înregistrate incidente majore, de natură să afecteze grav ordinea publică.

Citește și: SURSE - Radu Mazăre nu a fugit singur în Madagascar: un alt GREU din dosar ar fi plecat cu el

Conform Ministerului Afacerilor Interne, în ultimele 24 de ore poliţiştii rutieri au reţinut 200 de permise de conducere şi 46 certificate de înmatriculare, iar pentru neregulile constatate în trafic poliţiştii rutieri au aplicat 1.957 de amenzi, din care 545 pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 12 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi 1.400 pentru alte nereguli, informează News.ro.

În ziua de 31 decembrie 2017, poliţiştii au confiscat articole pirotehnice în valoare de peste 47.634 lei, fiind constatate 191 de infracţiuni pentru încălcarea regimului materiilor explozive.

Totodată, 14 persoane au ajuns la spital din cauza unor accidente provocate de folosirea imprudentă a materialelor pirotehnice.

La rândul lor, pompierii au intervenit la 955 solicitări, dintre care 82 pentru incendii şi trei pentru descarcerare, iar echipajele SMURD au răspuns la 768 de solicitări pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. De asemenea, la nivel naţional, în ultima zi a anului au avut loc şase misiuni cu elicopterele SMURD pentru salvarea a şapte persoane care au fost transportate la unităţi medicale.

În ceea ce priveşte situaţia la frontiere, în ultimele 24 de ore au trecut prin punctele de trecere a frontierei aproape 74.000 de persoane şi 14.711 autovehicule.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.