Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au făcut 'RAVAGII' printre șoferi: Oamenii legii au dat amenzi URIAȘE și au reținut o mulțime de permise de conducere

www.stirimondene.eu
politia rutiera

Poliţiştii brigăzii Rutiere a Capitalei au aplicat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, peste 130 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 18 permise de conducere, în cadrul unei acţiuni care a avut ca scop depistarea celor care conduc autovehiculele sub influenţa băuturilor alcoolice, precum şi verificarea legalităţii transportului în regim taxi. Valoarea amenzilor depăşeşte 56.000 de lei şi au fost întocmite patru dosare penale.

Potrivit Birgăzii Rutiere a Capitalei, în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii au acţionat pe principalele artere ale municipiului Bucureşti pentru reducerea riscului rutier în randul participanţilor la trafic.

Citește și: Sute de persoane, DATE AFARĂ! Ce importantă fabrică se ÎNCHIDE - negocieri EȘUATE

Au fost avute în vedere depistarea celor care conduc autovehiculele sub influenţa băuturilor alcoolice, precum şi verificarea legalităţii efectuării transportului în regim taxi.

Au fost aplicate 102 sancţiuni contraventionale, în valoare de peste 34.000 lei, si au fost reţinute 18 permise de conducere, din care 10 pentru conducerea sub influenţa alcoolului.

Au fost intocmite patru dosare penale, dintre care două pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană care a băut, unul pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere si unul pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană care avea dreptul de a conduce suspendat.

Cei doi conducători auto cărora li s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice aveau o alcolemie de 0.48 mg/l şi 0.76 mg/l alcool pur în aerul expirat, anunță News.ro.

Citește și: Vești explozive despre criminala de la metrou: Femeia a povestit cu lux de amănunte cum a comis omorul

Totodată, au fost aplicate 30 de sancţiuni în valoare de peste 22.500 lei taximetriştistilor, majoritatea pentru lipsa documentelor.

De asemenea, împotriva unui conducător auto care a efectuat activitatea de transport de persoane în regim taxi s-a dispus măsura suspendării dreptului de utilizare pentru o perioadă de 6 luni, întrucât nu a deţinut autorizaţie taxi valabilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.