Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au luat cu asalt cluburile din Regie! S-a lăsat cu amenzi usturătoare

disco club

Polițiștii din Capitală au desfășurat mai multe controale, sâmbătă noapte, în mai multe cluburi și restaurante din complexul studențesc Regie, fiind aplicate 19 sancțiuni în valoare totală de 100.000 lei pentru abateri de la mai multe norme, inclusiv de la cele privind prevenirea incendiilor.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii Capitalei au făcut verificări în cluburi şi restaurante aflate pe raza sectorului 6.

„Verificările desfăşurate noaptea trecută, în intervalul orar 23.00 – 03.00, au vizat respectarea prevederilor legale referitoare la deținerea avizelor și autorizațiilor necesare funcționării în condiții normale, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor de natură judiciară şi economică, verificarea legalităţii funcţionării pe linia pazei bunurilor, sancționarea faptelor antisociale săvârșite la regimul rutier şi verificarea respectării normelor pe linia apărării împotriva incendiilor”, se arată într-un comunicat transmis, duminică, de Poliția Capitalei.

Simona Halep, 'spion de lux' la Turneul Campioanelor: unde a fost zărită alături de Daren Cahill

Potrivit sursei citate, au fost verificate mai multe cluburi şi restaurante din incinta complexului studenţesc Regie şi zona adiacentă acestuia.

În urma controalelor, au fost aplicate 19 sancţiuni contravenţionale pentru abateri de la legislația privind activitățile de comerț, paza și protecția, și privind normele de prevenire și stingere a incendiilor.

„Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este estimată la peste 100.000 de lei. Totodată au fost reţinute un permis de conducere, plăcuţe şi un certificat de înmatriculare”, se mai arată în comunicatul citat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.