Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au tras FOCURI de ARMĂ pentru a opri un scandal monstru, între mai mulți bărbați

AJC.com
foc de arma, pistol

Polițiștii din Timiș au fost nevoiți să tragă, sâmbătă, două focuri de armă în plan vertical pentru a aplana un conflict izbucnit între trei bărbați, geamurile de la mașina și casa unuia dintre indivizi fiind sparte.

Citește și: Schimbare RADICALĂ în toată Europa: vești URIAȘE pentru toți românii

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, un echipaj de poliție s-a deplasat, sâmbătă dimineața, în jurul orei 03.00, în localitatea Dudeștii Vechi, după ce un bărbat a sunat la 112 pentru a anunțat că doi indivizi au pătruns în curtea casei și i-au spart un geam. De asemenea, cu câteva ore înainte, cei doi i-au spart geamurile de la mașină, informează Mediafax.

În momentul în care au ajuns polițiștii, cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani, se amenințau cu topoarele, astfel că oamenii legii au fost nevoiți să tragă două focuri de armă în plan vertical pentru a aplana conflictul.

Cei trei bărbați implicați în scandal sunt vecini, iar doi dintre aceștia, care au spart geamurile mașinii și de la casă, sunt rude.

“În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru două cazuri de distrugere - mașină și casă, și un caz de violare de domiciliu”, au arătat reprezentanții IPJ Timiș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.