Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii de frontieră din Galați au găsit patru kilograme de chihlimbar, ascunse într-o mașină

www.ct100.ro
politia de frontiera

Un cetățean din Republica Moldova a fost prins, în județul Galați, de polițiștii de frontieră, cu 45 de pietre de chihlimbar, ascunse în mașină. Acestea cântăreau 4 kilograme, iar bărbatul a spus că le ducea în Turcia ca să le vândă, informează MEDIAFAX.

Socialiștii europeni îi pun condiții Ursulei von der Leyen pentru a o susține la președinția PE: Pretențiile S&D se întind pe patru pagini

Poliţiştii de frontieră din Galați au descoperit, într-o mașină oprită în trafic, în localitatea de frontieră Șivița, 45 de pietre de chihlimbar, care cântăresc 4 kilograme, ascunse în semiaripile din spate ale autoturismului.

Mașina era condusă de un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 39 de ani. Bărbatul le-a spus polițiștilor că intenționa să transporte pietrele de chihlimbar în Turcia ca să le vândă.

Simona Halep, obligată să învingă istoria! Gigi Becali pune presiune: 'Am o oftică mare pe Serena. Vreau să fie bătută măr'

Întreaga cantitate de chihlimbar, în valoare de 4.000 de lei, a fost confiscată de polițiști, iar bărbatul este cercetat pentru contrabandă, transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.