Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Botoșani fac percheziții într-un dosar de infracţiuni contra patrimoniului

perchezitii

Poliţiştii din Botoşani efectuează, joi, percheziţii, la domiciliile a doi tineri din judeţul Bacău, bănuiţi de comiterea de infracţiuni contra patrimoniului, a anunţat, joi dimineaţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, Daniela Gheorghiescu, informează agerpres.ro.

Acţiunea poliţiştilor are drept scop probarea activităţii infracţionale a doi bărbaţi, în vârstă de 27 şi respectiv 32 de ani, ambii din localitatea Dărmăneşti, judeţul Bacău, bănuiţi de comiterea unui furt calificat.

Numire CONTROVERSATĂ: Trump desemnează un fost adversar în funcția de ministru


'În fapt, cu privire la cei doi există suspiciunea rezonabilă că la data de 6 noiembrie 2016 ar fi pătruns prin efracţie în locuinţa unei persoane vârstnice din comuna Coşula, judeţul Botoşani, de unde ar fi sustras peste 7.000 de lei', susţine Gheorghiescu. 

Potrivit acesteia, poliţiştii urmăresc identificarea şi ridicarea oricăror mijloace utile în probarea activităţii infracţionale a persoanelor în cauză. 

Acţiunea este desfăşurată de lucrătorii Serviciului Investigaţii Criminale şi cei ai Secţiei de Poliţie Rurală 8 Flămânzi, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Botoşani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.